unikla mi tato galerka Milena 22.02.2012 20:21
Dášo, nechápu, myslím,že jsem Ti sem i vkládala komentář, ale nevidím ho...to je jedno, tak znovu : krásná místa, která jsem měla tu čest také vidět a fotky máš moc krásný !!!
často vzpomínám
|
|
Dášo, nechápu, myslím,že jsem Ti sem i vkládala komentář, ale nevidím ho...to je jedno, tak znovu : krásná místa, která jsem měla tu čest také vidět a fotky máš moc krásný !!!
často vzpomínám
Nádherná cesta a nádherné fotky
Moc vám všem tu cestu , v dobrém, zááávidííím
Dášo, tak tahle fotogalérka mně spolkla opravdu hodně času
od některých fotek jsem se nemohla odtrhnout
jedna hezčí než druhá
ale fotka 147 mně úplně dostala
prekrásná fotogaléria,užasné zážitky na ktoré človek spominá cely život
ajaworld- díky za upřesnění, zase jsem o něco chytřejší
všem ostatním děkuji za návštěvu a komentáře
Srí Lanka je krásná země a budu na ni vždy vzpomínat. Bohužel je ještě mnoho míst na Zemi, která bych ráda navštívila, tak je trochu problém se vracet. Proto jsem se moc ráda vrátila prostřednictvím Tvých krásných fotek. Většinu míst zde zachycených jsem navštívila, tak to pro mne bylo moc příjemné
podívání 
Malá poznámka: "Zmrzlina" na Buddhově hlavě je tzv.ušniša a je to emblém těch, kteří dosáhli nirvány. Na Srí Lance tento tvar pochází pravděpodobně z obětního plamene hinduistického boha ohně (ten je ničitelem mnoha věcí včetně nevědomosti).Svatozář má tvar kruhu za hlavou.
Ahoj, možná někdy na společné cestě
Tak už i já to okukal a připadá mi to kurec že jsi byla tam kde já. paráááda. ferda děkuje za vrácení se zpátky.
v dubnu znova a pokud brzo najdu šílence co chce na přelomu července a srpna jedu do Kandy na největší svátek v Asií Perahera
Skvělé, ostatně jako vždy a všechny Tvoje fotky.....doufám, že příště zase společně
Máš krásné vidění světa, sestřičko (pár záběrů mám stejných - nevíš proč ?
)
Krásné fotky vč. popisků, Dáši
Ovšem, co si budeme povídat, tu atmosféru přítomnosti vystihnout nedokáží... Ještě že máme nač vzpomínat, viď? Byla to úžasná výprava s bezva partou lidiček
Hezké fotky Dášo, jsem rád, že jsem tohle všechno mohl s vámi všemi vidět a zažít
Opravdu nádhera. Krásné fotky, perfektně zdokumentováno. Už se těším, až tam budu. Je to opravdu jiný svět. Díky.
Nedočkavě nakukuji
, kdy se fotky objeví,
To, co jsem viděla, je nad rámec očekávání!
Krásné, tiše(zdravě
) závidím
Moc zajímavé, museli jste si to krásně užívat. Máš to brzy zpracované. Také se těším, že bude ještě nějaké pokračování.
Dáši, NÁDHERA - krásně vše zachyceno vč. popisků
A nejvíce jsem se těšila na fotky z Pinewale
Dala jsi jich hodně, díky
paráda - určitě velký zážitek
těším se na další pokračování